E-mailmarketing: snel, goedkoop en meetbaar

Boost uw netwerk én omzet

Een relatie opbouwen met uw doelgroep? Dan is e-mailmarketing onmisbaar. E-mail is een goedkoop, snel en meetbaar middel om een band met uw netwerk op te bouwen en uw omzet een boost te geven. Verstevig de relatie met uw contacten door hen te inspireren, motiveren en overtuigen via aansprekende e-mailberichten. En laat hun vertrouwen in uw organisatie, product of dienst groeien zodat ze uiteindelijk klant worden.

Your Online Marketing helpt u met uw e-mailmarketing. Van een geschikt e-mailsysteem selecteren en uw e-mailcampagnes inrichten tot de e-mails opstellen en de campagneresultaten monitoren.

 

Bouwen aan vertrouwen

Via uw website en social media kanalen komt u in contact met uw doelgroep en interesseert u hen voor uw product, dienst of organisatie. Is hun interesse eenmaal gewekt, dan kunt u met gerichte of – nog beter – persoonlijke e-mailmarketing de relatie met uw doelgroep verstevigen. Door regelmatig een e-mailbericht te sturen dat hen raakt. Dat toegevoegde waarde biedt. Dat iets nieuws en interessants vertelt. En dat ervoor zorgt dat ze u gaan vertrouwen en waarderen.

Snel starten met e-mailmarketing

Your Online Marketing helpt u graag een geschikt e-mailsysteem te selecteren. We richten uw e-mailcampagnes in en maken als u dat wilt een persoonlijk e-mailontwerp. We voegen een aanmeldingsformulier toe aan uw website en zorgen dat de e-mailadressen automatisch worden toegevoegd aan uw mailinglijst. En we kunnen u zelfs helpen met het opstellen van de e-mails en het monitoren van de campagneresultaten. Aan de slag met e-mailmarketing? In een paar eenvoudige stappen is het geregeld!

Een krachtige e-mailmarketing campagne

Look & feel

Heeft een herkenbare look & feel

Persoonlijk

Bestaat uit persoonlijke, aansprekende e-mailberichten

Netwerk

Verstevigt de relatie met uw netwerk

Vertrouwen

Vergroot het vertrouwen in uw product, dienst of organisatie

Privacywetgeving

Voldoet aan alle privacywetgeving

Wilt u de kracht van e-mailmarketing zelf ervaren?

Waarom Your Online Marketing?

Zelf leren hoe het zit en zelf alles regelen? Your Online Marketing verzorgt de benodigde trainingen en coacht u tijdens het opstellen, verzenden en monitoren van uw e-mailcampagne.

Een marketingprofessional inschakelen omdat u zelf geen tijd of niet de juiste kennis hebt? Your Online Marketing regelt alles voor u, van mailsysteem tot de inhoud van uw e-mailberichten.

Professionele e-mailcampagnes laten opstellen en daarna zelf leren onderhouden? Ook dat kan bij Your Online Marketing!

ron-meijering

Wilt u een e-mailmarketingaanbod op maat?

Wij helpen u als ondernemer online succesvol zijn. Uw doelgroep bereiken. Ondernemen zonder de stress van klanten zoeken. Kortom: doen waar u gelukkig van wordt, namelijk uw klanten blij maken.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Neem contact op met ons. Vertel ons wie u bent en wat uw online marketing wensen zijn. En ga direct aan de slag met uw online marketing.

Your Online Marketing, online marketing die bij u past. Snel. Praktisch. En duidelijk.

 

 

 

×