Een vindbare website maken
met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bereikt u uw doelgroep online?

U hebt een mooie website maar uw doelgroep weet hem niet te vinden? Of u bent toe aan een nieuwe website? Een goede en vindbare website is in het huidige digitale tijdperk van groot belang voor uw onderneming. Het is een krachtig middel om uw doelgroep te bereiken en te overtuigen om met uw organisatie in zee te gaan. Uw product te bestellen. Uw evenement te bezoeken. Te solliciteren op die leuke functie binnen uw bedrijf. Een pakket of abonnement af te nemen.

Vindbaar, herkenbaar en scanbaar

Wat het doel van uw website ook is, een succesvolle website begint bij goed vindbaar worden in Google. Behalve vindbaar is een goede website ook herkenbaar en scanbaar. Dat begint al bij de informatie die in Google wordt getoond. Die moet de lezer immers aansporen om door te klikken naar uw website. Eenmaal op uw website aanbeland, beslist de bezoeker in minder dan 10 seconden of hij blijft of weer weggaat. Snel kunnen zien waar de website over gaat is dus een must!

Adverteren in Google (SEA)

Uiteraard zorgen wij dat uw website door Google goed begrepen wordt. Ook adverteren in Google? Voor een specifieke campagne of meer websitebezoek in het algemeen? Wij helpen u graag uw zoekmachine advertenties in Google AdWords op te zetten. Met meetbare resultaten en grip op uw advertentiebudget.

 

Effectieve website

Structuur

Heeft een duidelijke structuur

Hoofdonderwerp

Heeft per pagina een hoofdonderwerp

Teksten

Heeft teksten die begrijpelijk zijn voor bezoekers én zoekmachines

Doel

Heeft een duidelijk doel

Aantrekkelijk

Ziet er aantrekkelijk uit voor de bezoeker

Actie

Nodigt uit tot actie.

Vindbare en effectieve website maken

Met de juiste aanpak hoeft een website maken niet veel tijd en energie te kosten. Your Online Marketing helpt u een eerlijke, praktische en begrijpelijke website maken die bij uw organisatie past. Die uw klanten de oplossingen biedt waaraan zij behoefte hebben. En die bovendien makkelijk te onderhouden is.

Samen met u bepalen we het doel van de website, zetten de structuur op, (her)schrijven de teksten, richten de website in en zetten hem online. Your Online Marketing richt uw website zo in dat Google, Bing en andere zoekmachines begrijpen waar het over gaat, voor wie de informatie belangrijk is en bij welke zoekopdrachten uw webpagina’s getoond moeten worden (zoekmachine optimalisatie).

Wilt u ook een vindbare en effectieve website?

 

ron-meijering

Wilt u een totaalpakket op maat voor uw website?

Wij helpen u als ondernemer online succesvol zijn. Uw doelgroep bereiken. Ondernemen zonder de stress van klanten zoeken. Kortom: doen waar u gelukkig van wordt, namelijk uw klanten blij maken.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Neem contact op met ons. Vertel ons wie u bent en wat uw online marketing wensen zijn. En ga direct aan de slag met uw online marketing.

Your Online Marketing, online marketing die bij u past. Snel. Praktisch. En duidelijk.

 

×